Kortárs Műgyűjtő Akadémia - CCA -

Garanciák és megoldások, amelyek számodra biztonságot jelentenek

 

a tartalom garanciája

Kurzusunkat gondos előkészítéssel, nemzetközi mintákra, hiteles szakemberekkel konzultálva alakítottuk ki Neked, az érdekeidet abszolút szem előtt tartva. A legjobb elérhető előadókat kértük fel, hogy adják át ez irányú tudásuk legjavát, amitől nem csak lelkileg gazdagodhatsz. Meggyőző lehet az is számodra, hogy kurzusunknak olyan cégek és intézmények szavaztak már bizalmat, mint a Raiffeisen Bank, az UNIQA Biztosító, a KPMG, vagy a szentendrei Ferenczy Múzeum. Mindezért felelősséggel tartozunk partnereink és hallgatóink felé a kellő végeredményért.

 

„Mégsem tetszik, és ez különben is másképp van”- garancia

Ha az első hét után úgy érzed, hogy másra számítottál, nyugodtan kérd vissza az előadássorozat árát (visszakapod a teljes összeget) és békében, mosolyogva elválunk. Tehát még közben is meggondolhatod magad, így a jelentkezésed tökéletesen kockázatmentes. Jelentkezz nyugodtan.

 

vis major garancia („Uhh, valami közbejöhet, és nem tudok részt venni valamelyik napon…”)

Megnyugtatunk, gondoltunk erre is. Ha valamilyen hirtelen, előre nem látott okból egy, vagy több oktatási napon nem tudnál részt venni, a következő kurzuson díjmentesen pótolhatod ezeket, és ezt követően rendesen megkaphatod az oklevelet, vagy akár részt vehetsz a fakultatív vizsgán, a bónuszokért. Ezt a „halasztást” az esetleges részvételi díj-változások nem érintik.

 

„Már most látom, hogy arra a keddre van valami…” – garancia

Ha úgy látod, hogy valamilyen eseti időpont-ütközés(ek) miatt nem tudsz majd valamennyi napon részt venni, semmi gond, nyugodtan kezdd el, mert egy nagyszerű folyamat részese lehetsz! A tavaszi kurzuson (2017 február) valamennyi kihagyott előadást bepótolhatod, vagy megszerezheted videón is. Ezzel értékes időt nyersz, ismereteid érnek, ülepednek, és most a többi végzettel együtt ugyanúgy tagja lehetsz a CCA Klubnak, amely páratlan új kapcsolatokkal, társasági és művészeti élményekkel kecsegtet.
Megoldásokat kínálunk számodra, nem gondokat.

 

Érdekel, jelentkezem >>

 

Név (*)

 

Cím (*)

 

Email (*)

 

Telefon (*)

 

Foglalkozás (*)

 

Honnan értesültél a kurzusról?

 

Kedvezménykód:

 

Kurzus ajándékutalvány (voucher) érdekel?

 

Egyéb megjegyzés, üzenet

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti adatokat a Kortárs Műgyűjtő Akadémia megőrizhesse kizárólag abból a célból, hogy a későbbiekben további programokkal kapcsolatos információt juttasson el részemre. Adataimat harmadik fél részére nem adhatja át, illetve más célból nem használhatja fel.

 

(Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.)