Kortárs Műgyűjtő Akadémia - CCA -

Előnyök, minden mennyiségben

 

gyakorlatias megoldásokat és exkluzív információkat kaphatsz

Nem csak beszélünk, tapasztalatokat adunk át. A szó szerint bennfentes információkon túl a kurzus kapcsán egy olyan vásálói/gyűjtői szempontból célirányosan és praktikusan összefogott, jól hasznosítható ismeretanyagot kapsz különböző formában, amely egyébként nem elérhető. Ezzel jelentős időt és pénzt spórolhatsz meg a sikerhez vezető úton – ha időben jelentkezel

 

kényelmes és élvezetes lesz

Úgy alakítottuk ki a tematikát és az előadások rendjét, hogy ne legyen megterhelő. Valamennyien sok „kényelmetlen” előadássorozaton vettünk részt, és megfogadtuk, hogy olyat nem csinálunk. Profi előadók vagyunk, ezért tudjuk, hogy hány percig tudsz koncentrálni. Ezt folyamatosan figyeljük, és rugalmasan alakítjuk akár a napi programokat is. (A hétközi gyakorlatok pedig kimondottan színesek és izgalmasak lesznek.)

 

kérdezhetsz a legjobbaktól

Meghívtuk számodra a CCA kurzusára a legjobb elérhető előadókat és a legelismertebb szaktekintélyeket a kortársművészeti szcénából, akik megnyílnak előtted, hogy segítsenek az úton. Kérdezz bátran, értékeljük a tanulási szándékot!

 

nincs vizsgastressz

Nem kell tartanod a vizsgától, nálunk nem kötelező – mi a tudás örömét adjuk, nem stresszforrásokat. Azok a hallgatók, akik viszont vállalják, és eredménnyel leteszik az opcionális vizsgát, különleges előnyöket jelentő értékes bónuszokkal gazdagodnak (…erről bővebben majd a kurzuson).

 

versenyelőnyt is kínálunk

Az üzleti szférában egyre gyakrabban ítélik meg a menedzsert (és a cégét) arról, hogy milyen kortárs alkotások vannak jelen a környezetében – legyen ez az otthona, vagy az iroda(ház), ahol dolgozik. Egy-két jól megválasztott műtárgy, vagy kisebb gyűjtemény dinamizmust, ízlést, kultúrát kommunikál, pláne ha a vezető ízlését vagy döntését tükrözi – ezen túl pedig remek társalgási téma. Szinte behozhatatlan előnyre tehetsz szert mindazon versenytársaiddal szemben, akik ezt még nem tudják. Jelentkezz, és foglald le a helyed, mielőtt telítődik a létszám.

 

több lehetsz, mint a legtöbb – és ez imponáló

Felderítő típus vagy? Itt a lehetőség. Tudtad, hogy minden végzett hallgató bármelyik következő alkalommal ingyenesen megismételheti a teljes képzést az összes juttatással (kivéve oklevél és ArtCredit pontok), amennyiben minimum egy új, regisztráló hallgatót hoz magával? Próbáld ki most az aktuális kurzusunkat, és legközelebb hozd el ismerősöd, barátod vagy partnered, aki minden bizonnyal hálás lesz, és felnéz majd Rád az addigra már kellően elmélyült kortársművészeti tudásod miatt. (A kurzus ajándékutalvány formájában is megvásárolható).

 

Meggyőzött, jelentkezem >>

 

Név (*)

 

Cím (*)

 

Email (*)

 

Telefon (*)

 

Foglalkozás (*)

 

Honnan értesültél a kurzusról?

 

Kedvezménykód:

 

Kurzus ajándékutalvány (voucher) érdekel?

 

Egyéb megjegyzés, üzenet

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti adatokat a Kortárs Műgyűjtő Akadémia megőrizhesse kizárólag abból a célból, hogy a későbbiekben további programokkal kapcsolatos információt juttasson el részemre. Adataimat harmadik fél részére nem adhatja át, illetve más célból nem használhatja fel.

 

(Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.)