Kortárs Műgyűjtő Akadémia - CCA -

Ezért lesz kihagyhatatlan számodra ez a kurzus

 

kivételes bevezető ár, nemzetközi alapok

Kurzusunkat nemzetközi mintára alkottuk meg számodra, amin még mindig bevezető áron vehet részt. Ilyen speciális képzés először került palettára a hazai kínálatban tavasszal, a globális viszonylatban elérhető, hasonló tematikájú kurzusok pedig ennél jóval drágábbak. (Hong Kong, 5 napos képzés 800e Ft, New York, 7 modul, 21 nap/3-3 óra 12.600 $, azaz több, mint 3M Ft.) A februári kurzusunk már nem biztos, hogy ennyiért elérhető lesz.

 

azonnal használható, értékes tudást kapsz

Talán hihetetlen, de a CCA kurzus befektetése akár már egy, jól kiválasztott alkotás esetén megtérülhet számodra. Az előadások egymásra épülnek, és a végére összeáll benned az a kép, az a tudás, amit használni tudsz majd. Ebben mindvégig a segítségedre leszünk.

 

a részvételi díjat műtárgyra konvertálhatod

Befektetésed extrém gyorsan hasznosul: a tanfolyami díj ugyanilyen értékű ArtCredit pontokkal a projekttel együttműködő kortárs galériáknál műtárgyvásárlás során, kedvezményként levásárolható. (A kedvezmény előirányzott mértéke ügyletenként 10%, ettől a galériák a gyakorlatuktól és az esettől függően eltérhetnek.) Használd friss tudásod, és élvezd a kiérdemelt kedvezménnyel az új szerzeményeket

 

 
art-credit
 

Tetszik, jelentkezem >>

 

Név (*)

 

Cím (*)

 

Email (*)

 

Telefon (*)

 

Foglalkozás (*)

 

Honnan értesültél a kurzusról?

 

Kedvezménykód:

 

Kurzus ajándékutalvány (voucher) érdekel?

 

Egyéb megjegyzés, üzenet

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti adatokat a Kortárs Műgyűjtő Akadémia megőrizhesse kizárólag abból a célból, hogy a későbbiekben további programokkal kapcsolatos információt juttasson el részemre. Adataimat harmadik fél részére nem adhatja át, illetve más célból nem használhatja fel.

 

(Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.)